Tarih: 01.07.2022 13:43

Diss savaşında şaşırtan açıklama! Bu da tutmadı: Aramızda savaş yok

Facebook Twitter Linked-in

2002 yılında sokak gösterisiyle isimlerini duyuran ve kısa sürede başarılı işlere imza atan Ceza ve Sagopa Kajmer ikilisi kısa sürede büyük bir kavga ile yollarını ayırdı. Kajmer'in iddialarına göre; Ceza, grup dışında hem yeni parçalar çıkarıyor hem de bu yeni parçalardaki alt müziklerde kendisine ait ritimleri kullandı.

 

Bu da tamamen aralarının bozulmasına yol açtı. Ancak tamamen bitiş ise Ceza'nın yer aldığı reklam oldu. İkili o günden bu yana şarkılarında karşılıklı diss atmaya başladı. Ta ki Ceza'nın babası vefat edene kadar.

 

O gün Sagopa Kajmer, Ceza'ya taziye dileklerini sosyal medyadan verdi. Ceza'nın buna karşılık vermesinden sonra hayranları ikilinin yeniden bir araya geleceğini düşündü. Ancak sonuç öyle olmadı.

 

Geçtiğimiz günlerde 2002 yılında ortak çıkardıkları albümün yıl dönümünü paylaşan Ceza'nın gönderisini kendi sayfasında paylaşan Sagopa'nın bu hamlesi hayranlarını ikinci bir heyecana sürüklerken Ceza'dan olayla ilgili ilk açıklama geldi. Ceza'nın konuşmaları herkesi şaşırttı.



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —