Bağlar Belediyesi’nden camilerde temizlik seferberliği

Bağlar Belediyesi’nden camilerde temizlik seferberliği

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, Kentteki Camileri Temizlemek İçin Çalişma Başlattı. Camilerdeki Halılar, Mobil Yıkama Aracı Ve Vakumlu Halı Yıkama Makineleri Kullanılarak Köpüklü Suyla Temizleniyor.


Tarih: 26.08.2019 15:42

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, kentteki camileri temizlemek için çalışma başlattı. Camilerdeki halılar, mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla temizleniyor.

Bağlar Belediyesi, kentteki camileri temizlemek için çalışma başlattı. Camilerdeki halılar, mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla temizleniyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Beyoğlu, ibadet yerlerinin temizliğine özel önem verdiklerine, yıl boyunca devam edecekleri çalışmaları kent geneline yayacaklarını söyledi. Başkan Beyoğlu, “Ekiplerimizin yürüttüğü titiz çalışmalarla camilerimizi tertemiz hale getirmeyi amaçlıyoruz. Mobil yıkama aracı ile hem yıkama, hem Kurulama ile kent genelindeki camileri ve ibadet yerlerini temizlemek için seferberlik ilan etti. Mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla yıkanan camilerdeki halılar, önce yıkanıyor daha sonra ise aynı makine ile kurulanıyor. Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Bağlar’da bulunan 150 cami ve ibadet yerinin yanı sıra Diyarbakır genelindeki camilerde de aynı çalışmayı yapacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu