Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklara illüzyon gösterisi

Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklara illüzyon gösterisi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çocuklarin Yaratıcı Yönlerini Eğlenerek Ortaya Çikarmak Ve Hayal Dünyalarının Gelişimine Katkı Sunmak Amacıyla, Kreş Ve Gündüz Bakım Evleri İle Oyun Odalarından Yararlanan 4-6 Yaş Arası 307 Çocu?


Tarih: 24.10.2019 16:01

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocukların farklı yönlerini yönlerini eğlenerek ortaya çıkarmak ve hayal dünyalarının gelişimine katkı sunmak amacıyla, kreş ve gündüz bakım evleri ile oyun odalarından yararlanan 4-6 yaş arası 307 çocuğa yönelik illüzyon gösterisi düzenledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk Şube Müdürlüğü, kreş ve gündüz bakım evleri ile oyun odalarında eğitim gören çocuklara yönelik illüzyon gösterisi düzenledi. Çocukların farklı yönlerini eğlenerek ortaya çıkarmak ve hayal dünyalarının gelişimine katkı sunmak amacıyla yapılan illüzyon etkinlikleri Bağcılar Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 450 Evler Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’ndaki oyun odalarında gerçekleşti. Bağcılar Kreş ve Gündüz Bakım Evi 120, 450 Evler Kreş ve Gündüz Bakım Evi 107 ve Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Oyun Odaları 80 olmak üzere etkinlikten toplam 307 çocuk yararlandı.

Gösteriden önce illüzyonist Sabura, gösterinin sihirbazlıkla ilgili olmadığını ve çocuklara illüzyon hakkında bilgiler verdi. 40 dakika süren ve çeşitli oyunların sergilediği etkinlikte çocuklar oldukça neşeli anlar geçirme şansı yakaladı. İllüzyonist zaman zaman eğitmen ve çocukları da oyunun içine katarak izleyicilerin eğlenmelerini sağladı. Gösteri esnasında ve sonrasında çocuklar ile eğitmenler sahne performansından dolayı illüzyonist Sabura’yı ayakta alkışladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam edeceği kaydedildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler