Ramazan Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz

Ramazan Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle Arife gününden başlayarak 4 gün boyunca toplu ulaşım hizmetlerini ücretsiz verecek. Arife ve bayramın birinci günü de 117 araçla oluşturulacak ringlerle vatandaşlar, kent merkez


Tarih: 02.06.2019 14:58

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle Arife gününden başlayarak 4 gün boyunca toplu ulaşım hizmetlerini ücretsiz verecek. Arife ve bayramın birinci günü de 117 araçla oluşturulacak ringlerle vatandaşlar, kent merkezi ve ilçelerde belirlenen noktalardan mezarlıklara ücretsiz ulaştırılacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, kent merkezi ve ilçelerde Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşların ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek. Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları, Arife gününden başlayarak bayram tatili boyunca vatandaşları ücretsiz taşıyacak. Yoğun bir şekilde yapılan mezarlık ziyaretlerini göz önünde bulunduran Ulaşım Daire Başkanlığı, vatandaşların mezarlıklara daha rahat bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla Arife ve bayramın birinci günü kent merkezi ve ilçelerin farklı noktalarından mezarlıklara seferler düzenleyecek. Arife ve bayramın ilk gününde 117 toplu taşıma aracı, kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlar mezarlıklara ücretsiz taşıyacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor