TFF 2. Lig

TFF 2. Lig

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan ve ligde hiçbir iddiası bulunmayan Amed Sportif Faaliyetler’de Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ediyor.Yeşil kırmızılı beyazlı takım, teknik direktör Mehmet Budakın gözetiminde çalışmalarına bug?


Tarih: 20.03.2019 16:35

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan ve ligde hiçbir iddiası bulunmayan Amed Sportif Faaliyetler’de Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Yeşil kırmızılı beyazlı takım, teknik direktör Mehmet Budakın gözetiminde çalışmalarına bugün yaptığı idmanla devam etti. Talaytepe Şehmus Özer Tesisleri’nde gerçekleşen idman oldukça neşeli geçti. Bütün futbolcuların yer aldığı idmanda, yeşil kırmızılı beyazlılar, kros ağırlıklı bir antrenman gerçekleşti. Bazı yöneticilerin de takip ettiği idmana, takımla ilişkileri kesilen 6 futbolcu yer almadı.

Amed Sportif Faaliyetler, 23 Mart Cumartesi günü Eyüpspor ile İstanbul’da yapacağı maçın hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek. Yeşil kırmızılı beyazlı ekip, zorlu maç için İstanbul’a cuma günü gidecek ve kampa girip maç saatini bekleyecek.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı