Düzce Belediyespor Petkimspor’u ağırlayacak

Düzce Belediyespor Petkimspor’u ağırlayacak

TBL 1. liginde mücadele veren Düzce Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ligin güçlü takımlarından Petkimspor’u ağırlayacak. Bu zorlu maç öncesinde taraftara çağrı yapan Düzce Belediyespor yöneticileri, taraftarı zirve mücadelesinde.


Tarih: 18.04.2019 15:52

TBL 1. liginde mücadele veren Düzce Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ligin güçlü takımlarından Petkimspor’u ağırlayacak. Bu zorlu maç öncesinde taraftara çağrı yapan Düzce Belediyespor yöneticileri, taraftarı zirve mücadelesinde takımlarını desteklemeye çağırdı.

Salon sporlarında Anadolu’da çığır açan Düzce Belediyespor 1. lige çıkan Kız Basketbol Takımının ardından zirve mücadelesi veren Erkek Basketbol takımının da başarısı için ter döküyor. Düzce Belediyespor Erkek Basketbol takımı bu hafta evinde ligin güçlü ekiplerinden Petkimspor ile 19 Nisan Cuma Günü karşı karşıya gelecek. Saat 18:00’de başlayacak olan karşılaşma Kalıcı Konutlarda bulunan Spor Salonunda oynanacak. 17.15’te Krempark önünden ve Üniversiteden servislerin kaldırılacağı karşılaşma içi Düzcelilere çağrı yapan Düzce Belediyespor Kulübü Başkanı Hatun Albayrak, taraftarların desteklerine ihtiyaçları olduğunu belirterek, Düzcelilerin zorlu maçta takımın yanında olma çağrısı yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor