Siirt

Siirt'te 38 polis FETÖ'den gözaltına alındı

Siirt'te FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında emniyet amirleri ve komiserlerin de bulunduğu 38 polis gözaltına alındı.


Tarih: 11.01.2017 11:30

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, aralarında emniyet amirleri ve komiserlerin de bulunduğu 38 polis gözaltına alındı.

 

Siirt Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasının deşifre edilerek çökertilmesi amacıyla 6 Ocak’ta yürürlüğe girerek resmi gazetede yayınlanan 679 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen ve aralarında rütbelilerin de bulunduğu 31 şüpheli şahsa yönelik 7 Ocak’ta yapılan operasyonlarda; bir emniyet amiri, bir komiser, 4 komiser yardımcısı, bir baş polis memuru ve 24 polis memuru yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca 9 Ocak’ta yapılan operasyonda, bir emniyet amiri, 2 komiser yardımcısı ve 4 polis memuru yakalanarak gözaltına alındı. Firari bir komiser yardımcısı ve bir polis memurunun yakalama çalışmaları devam etmektedir” denildi. 


Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler