Bizim Toptan’a iki ödül birden

Bizim Toptan’a iki ödül birden

Bizim Toptan, bu yıl ikincisi düzenlenen Martech Awards’ta “En İyi CRM Teknolojisi” ve “Sosyal Platformda En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorilerinde ödüle layık görüldü.Bizim Toptan, pazarlama faaliyetlerinde en iyi veri kullanımı


Tarih: 29.04.2019 10:26

Bizim Toptan, bu yıl ikincisi düzenlenen Martech Awards’ta “En İyi CRM Teknolojisi” ve “Sosyal Platformda En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Bizim Toptan, pazarlama faaliyetlerinde en iyi veri kullanımını ödüllendiren “En İyi CRM Teknolojisi” ve hedef kitleye sosyal medya üzerinden en iyi şekilde ulaşan projelere verilen “Sosyal Platformda En İyi Teknoloji Kullanımı” ödüllerini kazandı.

Kazandıkları ödüllerle ilgili değerlendirmede bulunan Bizim Toptan Pazarlama ve CRM Kıdemli Müdürü Raşit Cebi, “Teknolojiyi en aktif şekilde müşterilerimizi dinlemek ve anlamak için kullanıyoruz. Özellikle 2018 başından bu yana hem CRM hem de sosyal platformlarımızda pazarlama faaliyetlerimizi güçlendirmek ve bu sayede sektörü geliştirmek için önemli adımlar attık. Bizi bu iki kategoride ödüle layık gören değerli Martech Awards jürisine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yüksekova'da 5 metrelik kar tünelleri! Görenler adeta büyüleniyor

Ekmek yediği yere ihanet etti! Emekli zabıta, Suriyeli çobanın korkunç saldırısında can verdi

Hakkari'de belirsiz cisim patladı: 1 kişi yaralandı

Okul müdürü cinayeti! Bu nasıl vahşet: İnsan izlerken yüreği parçalanıyor

Bitlis'te iki adrese tarihi eser operasyonu! Onlarcası ele geçirildi

Memleket için can veren kahramanların anneleri iyi ki varsınız

Trafik cezası yazma yetkileri vardı! Yaşa takıldılar