Bursa’da İMOS ve BTÜ güç birliği yapacak

Bursa’da İMOS ve BTÜ güç birliği yapacak

Özellikle son 20 yıldır ihracatta önemli başarılara imza atan mobilya sektörü, Türkiye’nin dünyada ilk 5 ihracatçı ülke arasına girmesi hedefi doğrultusunda yoğun çalışmalar yaparken, İnegöl mobilya sektörünün temsilcisi İnegöl


Tarih: 21.06.2021 13:03

BURSA (İGFA) - İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Osman Aybil ile Yönetim Kurulu üyesi Fatih Üner Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret etti. BTÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertaş ve Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Eylem Dizman ile diğer öğretim üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, mobilya sektörünün büyük bir potansiyele sahip olduğunu kaydetti.

Bu potansiyelin Bursa ve ülkemiz adına değerlendirilmesi için üniversite olarak gereken her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını söyleyen Prof. Dr. Karademir, “Mobilyada Türk markası oluşturmamız gerektiğine inanıyorum.  Üniversitemiz bünyesinde bulunan Orman Fakültemizin İnegöl-İMOS Orman Fakültesi olduğunu düşünün. Biz de bu yaklaşımla elimizden gelen her çalışmaya hazırız. Kapsamlı bir işbirliği yaparsak belirlenen hedeflere de ulaşabiliriz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler