Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı Shenzhen’de düzenlenecek

Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı Shenzhen’de düzenlenecek

2019 Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı (CMEE), 14-17 Ekim tarihleri arasında Shenzhen’de gerçekleştirilecek. Fuarda Çin’in denizcilik ekonomisinin gelişiminde gösterdiği başarıları ve denizcilikle ilgili kaynak geliştirme ve mühendislik eki


Tarih: 10.10.2019 09:55

2019 Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı (CMEE), 14-17 Ekim tarihleri arasında Shenzhen’de gerçekleştirilecek. Fuarda Çin’in denizcilik ekonomisinin gelişiminde gösterdiği başarıları ve denizcilikle ilgili kaynak geliştirme ve mühendislik ekipmanları, gemi yapımı, limanlar ve nakliye ve yükselen denizcilik sektörüne ilişkin yeni teknolojileri sergilenecek.

Çin’in Doğal Kaynaklar Bakanlığının ve Guangdong Eyaleti Halk Hükümetinin ortak ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Shenzhen Belediyesi Halk Hükümeti tarafından düzenlenen 2019 Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı (CMEE), 14-17 Ekim tarihleri arasında Shenzhen’de gerçekleştirilecek. Mavi ekonomi fırsatlarının paylaşılması ve ’ortak gelecek’ temalı fuar oluşturma amacı güden 37 bin 500 metrekarelik fuar, sergilerden, forumlardan, tanıtım etkinliklerinden, ticari görüşmelerden ve ülkenin denizcilik ekonomisine odaklanan önceki başarılara yönelik sunumlardan oluşacak.

Sergiler, Çin’in yetmiş yıl önce Çin Halk Cumhuriyetinin kurulma tarihi itibariyle denizcilik ekonomisinin gelişiminde gösterdiği başarıları ve denizcilikle ilgili kaynak geliştirme ve mühendislik ekipmanları, gemi yapımı, limanlar ve nakliye ve yükselen denizcilik sektörüne ilişkin yeni teknolojileri sergilenecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı