İzmir’de ‘Olimpiyat Meşalesi’ Gürmar Çeşme’de yandı

İzmir’de ‘Olimpiyat Meşalesi’ Gürmar Çeşme’de yandı

P&G, Aykanlar ve Gürmar işbirliğiyle Çeşme Gürmar mağazasında ‘Olimpiyat Meşalesini Gürmar Çeşme’de Yakıyoruz’ etkinliği düzenlendi. Futbol, basketbol ve barfiks yarışmalarından oluşan etkinliğe Çeşmeli vatandaşlar yoğun


Tarih: 09.08.2021 10:51

İZMİR (İGFA) - P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ve diğer P&G yöneticileri Çeşme Gürmar mağazasındaki etkinlik alanını ve mağazayı gezdi. Etkinlik alanındaki spor aktivitelerine katılan firma yöneticileri etkinliğin ardından Gürmar Alışveriş Merkezleri Satın Alma Müdürü Gülay Nevruz Heppekcan’dan mağaza hakkında bilgiler aldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Gürmar Alışveriş Merkezleri Satın Alma Müdürü Gülay Nevruz Heppekcan, "Olimpiyatlar temasıyla birlikte 50 liralık alışverişlerinde P&G ürünlerinden herhangi birini alan müşterilerimize rafımızdan hediyelerimizi takdim edeceğiz. 5 penaltıyı gole çeviren, 5 basket atan ya da barfiks platformunda 100 saniye asılı durabilen kişilere P&G rafımızdan hediyelerimiz olacak. Tüm katılımcılara hediyelerimiz var. Çeşme halkının sağlığını temizliğini hijyenini hem P&G hem de Gürmar olarak düşünüyoruz ve destekliyoruz. Aykanlar’ın desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi