Millenicom’a mükemmel müşteri memnuniyeti ödülü

Millenicom’a mükemmel müşteri memnuniyeti ödülü

Türkiye’de alternatif telekom sektörünün öncü şirketi Millenicom, ülkemizde müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek yarışma A.C.E Awards’da Gold ödüle layık görüldü.


Tarih: 22.06.2021 14:03

BURSA (İGFA) - SOCAR Türkiye’nin alternatif telekom sektörüne öncülük eden iştiraki Millenicom, “müşteri merkezli kusursuz hizmet” vizyonuyla yürüttüğü çalışmaları sayesinde, iletişim sektöründe en yüksek memnuniyet oranına sahip 2. şirket oldu.

Ülkemizin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen platformu Sikayetvar.com tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen A.C.E Awards “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”, 21 Haziran’da Çırağan Palace Kempinski otelinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 17 farklı sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten ulusal ve uluslararası markaların değerlendirildiği yarışmada, Millenicom iletişim sektöründe Gold ödülü kazandı.

Millenicom Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Öztürk, ödülle ilgili yaptığı konuşmada, sikayetvar.com gibi platformları da çok yakından takip ediyor, talepleri mutlaka çözüme kavuşturduklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler