Emeklilere 5 bin liralık ödeme! Emekli olup çalışanlara yapılmayacak

Emeklilere 5 bin liralık ödeme! Emekli olup çalışanlara yapılmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere 5 bin liralık ödeme yapılacağını açıklarken, emekli olup fiilen çalışanlara bu ödemenin yapılmayacağını belirtti.


Tarih: 09.10.2023 21:07 Güncelleme: 09.10.2023 21:19

Kritik kabine sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilere 5 bin Türk Lirası ödeme yapılacağını açıklayan Erdoğan, ödemeyle ilgili detayları da anlattı.
 

EMEKLİLERE 5 BİN TÜRK LİRASI ÖDEME YAPILACAK
 

Emeklilere 5 bin Türk Lirası ödeme yapılacağını ve yılbaşında emekli maaşının gözden geçirileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizin çektiği sıkıntıları biliyorum. Kabine toplantımızda yaptığımız değerlendirmelerin ardından emeklilerimizi rahatlatacak yeni karar aldık. Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödemeyi yapmayı kararlaştırdık. Emekli olup, fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Bu ödemeler Kasım ayının ilk yarısı itibariyle emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacaktır. Yılbaşında emeklilerimizin durumunu tekrar gözden geçirip her türlü fedakarlığı sergileyeceğiz. Bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe ortaya çıkacak kaynağı milletimizin her kesimi ile paylaşma ilkemizi doğalgazdan, emekli maaşlarına kadar hayata geçirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Van Telgraf
Abone Ol 

Trafik cezası yazma yetkileri vardı! Yaşa takıldılar

Hasarlı 4 katlı bina iş makinesi darbesiyle yıkıldı

Genelevde büyük olay çıktı! Müşteri hastanede, patron hapishanede

Hakkari'de kamyonetin kasasında bulunan tavus kuşları, Van'ın kalıcı misafirleri oldu

Kaldırıma park eden araçların lastiklerini patlatıp kaçtı

Ayağına taş değmesin! 4 çocuk annesi Bingöllü Erdem, 8 yıldır el tetikte vatan nöbetinde

Virajı alamayan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var