Faruk Ünal: Erciş hak ettiği değeri görecek

Faruk Ünal: Erciş hak ettiği değeri görecek

AK Parti Erciş Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Ünal, hedeflerinin Erciş’in hak ettiği değeri görmesi ve Ercişlilerin belediye hizmetlerden daha fazla faydalanmalarının tek öncelikleri olduğunu söyledi.


Tarih: 19.01.2024 00:29

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala AK Partinin Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahad Arvas oldu. Büyükşehir Belediyesinin adayının netleşmesinin ardından şimdi gözler ilçe belediyelerinin adaylarına çevrildi.

 

Açıklamalarda bulunan AK Partinin Erciş Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Ünal, Erciş’i daha ileriye taşımanın gayreti ve kararlığı içersinde olacaklarını kaydetti.

 

Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahad Arvas’a çıktığı yolda başarı dileyip desteğini sunan Ünal, “Erciş için çıktığımız bu yolda son viraja gelmiş bulunmaktayız. Adaylık sürecinde artık Sn. Cumhurbaşkanımızın takdirlerinden sonra seçimin startı verildi. Şahsım adına halkımdan istirhamım güçlü bir destektir. Sn. Cumhurbaşkanımız şahsımı veya başka bir arkadaşımızı takdir eder hiç önemli değil. Talebimiz halkımızın istediği kişinin aday gösterilmesidir. Bizim yegane hedefimiz Erciş’imizin hak ettiği değeri görmesi ve vatandaşlarımızın tüm hizmetlerden faydalanmasıdır. Bugüne kadar iyi günde kötü günde, her zaman halkımızın yanında ve ulaşılabilir olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte halkımızdan istirhamım algılara inanmak değil, Sn. Cumhurbaşkanımızın takdir edeceği isme odaklanmasıdır. Biz ilk gün sloganımızda da söylediğimiz gibi ayrıştırmaya değil, birleştirmeye geliyoruz. Her şey Erciş’imiz ve Erciş’lilerimiz için…” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: seçim
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor