Fenomen polis hayatını kaybetti! 'Aha dayıya sor' videosuyla tanınmıştı

Adana'da 8 yıl önce gasp suçundan gözaltına alınan şüpheli, "4 kere hacca gidip, geldim. Dayıya sor" sözleriyle tanınırken, yanındaki fenomen polis memuru Osman Akıncı 52 yaşında kalp krizinden hayatını kaybetti.


Tarih: 19.09.2023 14:02

28 Ekim 2015 tarihinde bir polis memurunun çocuğunun 5 lirasını bıçak çekip zorla aldıktan sonra yakalanan Hüseyin T. adliyeye sevk edilirken basın mensuplarının sorularına soruyla karşılık verip dua kitabı sattığını öne sürmüş, ancak basın mensuplarının dua okumasını istemesi üzerine besmele bile çekememişti. Bu video sosyal medyada en çok izlenen video olmuş, Hüseyin T. birçok güldürü programına da ilham kaynağı olmuştu. Hüseyin T. kendisini adliyeye götüren polis memurlarını da konuşmalarına dahil etmiş, "Aha dayıya sor" diyerek herkesi güldürmüştü.

 

dayıya sor


O polislerden biri olan Osman Akıncı, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevi esnasında dün kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Akıncı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı şehit oldu. Akıncı için bu sabah mezarlıkta tören düzenlendi. Akıncı'nın cenazesi törenin ardından toprağa verilmek üzere Mersin'in Mut ilçesine götürüldü.


Anahtar Kelimeler: osman akıncı kalp krizi
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu