Fulya Öztürk canlı yayında depreme yakalandı: Bina yıkıldı, yıkılacak

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Kahramanmaraş'ta enkaz çalışmalarını canlı yayında anlatırken, depreme yakalandı.


Tarih: 12.02.2023 22:36 Güncelleme: 13.02.2023 00:08

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin 7’nci gününde arama kurtarma çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri tarafından depremin yoğun etkisinin hissedildiği Onikişubat ilçesinde enkaz altına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Ekiplerin çalışması sırasında merkez üssü Türkoğlu ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı daha yaşadı. Bu sırada ekipler güvenlik için hareketlenerek çalışma yerinden hızlıca uzaklaştı. O anlar ise anbean kameraya yansıdı.


fulya öztürk

 

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, korku dolu anlarda şu ifadeleri kullandı;


 

Şu bina yıkılma üzere, az önce deprem oldu. Bizi buradan uzaklaştırdılar. Buradaki korkuyu, paniği size anlatamam şu an. Binaya ışık tutuyorlar. Çıtırdama sesi geliyor. Bir anda kaçışmaya başladı burada herkes. Çok kötü sallandık. Kandilli'ye düştü mü bilmiyorum. Zaten bugün sık sık uyarı yapıldı bu yönde. Biz öğleden sonra bu noktaya gelmiştik ve ekipler zaten bu binada sık sık "Lütfen uzak durun" uyarıları yaptı. Riski göze alarak bu yayınları yapıyoruz. Her an bu bina devrilebilir, çökebilir. Biz zaten çok uzaktan takip ediyorduk.


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler