İstanbul Havalimanı’nda Atatürk’ü anma töreni havadan görüntülendi

İstanbul Havalimanı’nda Atatürk’ü anma töreni havadan görüntülendi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıl dönümünde İstanbul Havalimanı’nda anma töreni düzenlendi. Saatler 09.05’i gösterdiğinde havalimanı personelleri ve yolcular bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. O anlar da havadan


Tarih: 10.11.2019 11:21

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıl dönümünde İstanbul Havalimanı’nda anma töreni düzenlendi. Saatler 09.05’i gösterdiğinde havalimanı personelleri ve yolcular bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. O anlar da havadan görüntülendi.

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81’inci yılında İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, havalimanının işletmecisi İGA yöneticileri, havalimanı personelleri ve çok sayıda yolcu katıldı. Terminal binası içerisine Türk bayrağı ve Atatürk’ün portresi asıldı. Dış Hatlar Terminali’nin gidiş katında toplanan havalimanı personeli ve yolcular, saatler 9’u 5 geçeyi gösterdiğinde bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Havalimanında bulunan yerli ve yabancı yolcular için Türkçe ve İngilizce anonslar yapıldı. Pasaport kontrol noktalarındaki polis memurları da bulundukları yerde ayağa kalkarak saygı duruşu ve İstiklal Marşına eşlik etti. İstanbul Havalimanı’nda hayat adeta bir dakikalığına dururken, o anlar havadan görüntülendi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ateşkese yeşil ışık yakan Hamas, Türkiye'yi şart koştu

Van dahil 16 ilde terör örgütü PKK'ya operasyon: 58 şüpheli gözaltına alındı

Resmen kavrulacağız! Meteoroloji'den peş peşe sıcak hava uyarısı

Öğretmeni yumruklayan öfkeli ağabeyi savunması da kurtaramadı

Aman dikkat! Van'ın 6 ilçesinde 8 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak

Beklenen karar çıkmadı! ABD dünyaya duyurdu: Gazze'de savaş devam edecek

Piyasaların merakla beklediği karar açıklandı! Fed faizi sabit tuttu