Palandöken: “Gazeteciler ifade özgürlüğünün teminatıdır”

Palandöken: “Gazeteciler ifade özgürlüğünün teminatıdır”

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde gazetecilerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “İşini layıkıyla yapan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en i


Tarih: 09.01.2019 11:11

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde gazetecilerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “İşini layıkıyla yapan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık ve mutlulukla görevleri başında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazeteciliğin demokratik toplumlarda vazgeçilmez bir meslek olduğuna değinen Palandöken, “Haber alma özgürlüğümüz için gece gündüz çalışan ve demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan gazeteciler toplumumuzun gözü, kulağı ve sesidir. Ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri en kısa zamanda en doğru şekilde bizlere ileten muhabirler, kameramanlar, foto muhabirleri, spikerler ve haberin mutfağında emeği geçen tüm basın mensupları düşünce ve ifade özgürlüğümüzün teminatıdır. Bu meşakkatli ve ulvi görevi layıkıyla yürüten, daima doğrunun ışığında kalemini kullanan basın mensuplarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı