Rabia Naz’a adalet için toplandılar

Rabia Naz’a adalet için toplandılar

Giresun’un Eynesil ilçesinde bir yıl önce evinin önünde yaralı halde bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın ölümünün aydınlatılması ve adaletin yerini bulması amacıyla Samsun’da bir


Tarih: 13.04.2019 22:26

Giresun’un Eynesil ilçesinde bir yıl önce evinin önünde yaralı halde bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın ölümünün aydınlatılması ve adaletin yerini bulması amacıyla Samsun’da bir sivil toplum kuruluşu üyeleri eylem gerçekleştirdi.

Samsun Kadın Meclisi üyeleri, Giresun’un Eynesil ilçesinde bir yıl önce evinin önünde yaralı halde bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın ölümünün aydınlatılması ve adaletin yerini bulması amacıyla eylem gerçekleştirdi. "Gerçek Açığa Çıkarılsın Rabia Naz’a Adalet" temasıyla gerçekleştirilen eylemde kalabalık Rabia Naz için sloganlar attı.

Daha sonra grup adına açıklamalarda bulunan Duygu Kasar, Kadın Meclisleri olarak Rabia Naz’a adaletin sağlanması, tüm çocukların yüzünün gülebilmesi için Rabia Naz Vatan’ın ailesinin yanında olduklarını söyledi. Açıklamanın ardından grup dağıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler

Ot toplarken kayalıklardan düştü! Van'ın görüntülerini jandarma paylaştı