TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan yeni yıl mesajı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan yeni yıl mesajı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 'İnşallah 2019, yüreklerinde tertemiz dilekler ve sevgiler taşıyan insanların yılı olsun. Dünyanın hiçbir yerinde savaşların, acıların yaşanmadığı; çocuklarımızın geleceğe dair umutlarının


Tarih: 31.12.2018 14:03

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "İnşallah 2019, yüreklerinde tertemiz dilekler ve sevgiler taşıyan insanların yılı olsun. Dünyanın hiçbir yerinde savaşların, acıların yaşanmadığı; çocuklarımızın geleceğe dair umutlarının büyüdüğü bir sene diliyorum" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 2019’un herkese huzur ve refah getirmesini diledi. Hisarcıklıoğlu yeni yıl mesajında 2019’un yüreklerinde tertemiz dilekler ve sevgiler taşıyan insanların yılı olmasını temenni etti. Dünyanın hiçbir yerinde savaşların, acıların yaşanmadığı; çocukların geleceğe dair umutlarının büyüdüğü bir sene dileyen Hisarcıklıoğlu, "Acısıyla, tatlısıyla 2018’i geride bırakıp, 2019’un sayfalarını açmaya başlıyoruz. Şuna inanıyoruz ki, ‘güçlü’ ve ‘mutlu’ olmaya giden yol; ekonomi başta olmak üzere hayatın her alanında birlik ve beraberlikten, birbirimizi anlamaktan ve sevmekten geçiyor. Yine biliyoruz ki; ülkemizin geleceğine; iyiye, doğruya, güzele dair hayallerimiz, ümitlerimiz her türlü karanlığı yok edecek kadar büyük ve güçlüdür. Bu inançla, aydınlıklara yürüdüğümüz sürece yolumuz daima açık olacaktır. Yeni yıl için temennimiz, tüm insanlık adına huzurun ve refahın hakim olmasıdır" ifadelerinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, Türk iş dünyası adına 2019’un paydaşların birbirini daha fazla anlayabildiği, daha çok sevebildiği, hoşgörüyle ve başarılarla dolu olmasını arzu ederek, herkese mutlu seneler diledi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor