Gençler hobi bahçesinde toprakla buluşup üretim yapıyor

Gençler hobi bahçesinde toprakla buluşup üretim yapıyor

Gençlik Merkezi Binasının Yanında Oluşturulan Hobi Bahçesine Çeşitli Sebzeleri Kendi Elleriyle Yetiştiren Gençler, Toprakla Buluşup, Kendi Yetiştirdikleri Ürünleri Hasat Etmenin Mutluluğunu Yaşıyorlar


Tarih: 01.08.2019 14:13

Giresun’un Görele Gençlik Merkezi’nde gençlere yönelik faaliyetlerin devam ediyor. Bugüne kadar gençlere çeşitli etkinliklerle hizmet veren Görele Gençlik Merkezi son olarak mini hobi bahçesi oluşturdu.

Gençlik Merkezi binasının yanında oluşturulan hobi bahçesine çeşitli sebzeleri kendi elleriyle yetiştiren gençler, toprakla buluşup, kendi yetiştirdikleri ürünleri hasat etmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Görele Gençlik Merkezinde faaliyetlerin devam ettiğini ve tüm faaliyetlerin ücretsiz olduğunu belirten Görele Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Özarslan, “Görele Gençlik Merkezimizdeki çeşitli atölye faaliyetlerine katılan genç kardeşlerimizin oluşturduğu mini hobi bahçesi ürünlerini vermeye başladı. Gençlik Merkezlerinde gençler üretiyor, eğleniyor, toprağa dokunuyor. Toprakla iç içe olmak istiyoruz soncunda da böyle bir çalışma yaptık gençler kendileri tarlada ektikleri ürünleri yetiştiriyorlar üretim yapan bir gençlik oluşuyor. Gençlik merkezi politikası olarak gençlerin üretim yapmasını istiyoruz 12 yaş ve üstü gençleri Görele Gençlik Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı