ABD

ABD'den vize kriziyle ilgili flaş açıklama

Amerika Birleşik Devleti (ABD), Türkiye'deki diplomatik temsilciliklerinde sınırlı ölçüde vize başvurularını yeniden kabul etmeye başladı. Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, ABD'nin güvence verildi açıklamasına ilişkin 'Dosyalarl


Tarih: 06.11.2017 17:37

ABD Vize Bilgi Servisinin vize başvurusu yapan bazı Türk vatandaşlarına gönderdiği elektronik postalarda, Türkiye'deki ABD misyonunun sınırlı ölçüde vize başvurularını kabul etmeye başladığı bildirildi.

 

Başvuru sahiplerine gönderilen mesaj şöyle:

 

"Türkiye’deki ABD misyonu, sınırlı ölçüde vize başvurularını kabul etmeye başlamıştır. ABD'ye seyahat etmek isteyen başvuru sahipleri artık yeniden randevu alabilirler. Ancak sınırlı sayıda randevu verilebileceğinden normalden daha uzun bir bekleme süresi olabilir. Bazı durumlarda acil randevu alınabilir. Eğer acil bir seyahatiniz söz konusu ise ve istediğiniz tarihe randevu alamıyorsanız, lütfen boş olan en yakın tarihi seçiniz ve ardından acil başvuru için gereken adımları izleyiniz. Acil başvuru talebinde bulunurken lütfen seyahatinizin neden acil olduğunu açıklayınız ve önceki randevunuzun iptal edildiğini belirtiniz."  

 

Türk Büyükelçiliği: 'Dosyalarla ilgili güvence verilmedi'

 

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, ABD'nin güvence verildi açıklamasına ilişkin "Dosyalarla ilgili güvence verilmedi" yanıtını verdi.

 

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği konuyla ilgili açıklamada bulundu.

 

Büyükelçilik, "Dosyalarla ilgili güvence verilmedi. Süren davalarla ilgili güvence verilemez. ABD'de yargılanan Türklerle ilgili endişeliyiz" açıklamadında bulundu.


Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor