Batman Valisi’nden seracılara mesaj

Batman Valisi’nden seracılara mesaj

Batman'da çiftçilere hibe edilecek sera naylonlarının teslim töreninde konuşan Vali Hulusi Şahin, Ilısu Barajı Havzası'nda sera dâhil herhangi bir faaliyetin yapılmaması konusunda üreticileri uyardı.


Tarih: 25.02.2021 09:11

BATMAN (İGFA) - Batman İl Özel İdaresi tarafından çiftçilere örtü altı tarım için sera naylonları hibe edildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne sera naylonu için yapılan başvuruların fazla olmasından dolayı destek verilecek 30 çiftçi, kura sonucu belirlendi.

Valilik’te düzenlenen törene, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Gün, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş,  Ticaret Borsası, Arif Güneş ve Balpınar Beldesi, Yeniköy, Zorköy ile Segirka Köylüleri katıldı.

Vali Hulusi Şahin, Ilısu Barajı Havzası'nda sera dâhil herhangi bir faaliyetin yapılmaması konusunda uyarıda bulunarak, “Suyun yükselmesi ve düşmesi dönemseldir. Orada yapacağınız her faaliyet bu değişimlerden zarar görür. Özelikle sera gibi maliyetli yapıların kurulmasından uzak duralım. Yapacağınız seracılık faaliyetlerinde imkânlar ölçüsünde desteklerimiz devam edecek” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı