El Bab

El Bab'dan acı haber! 2 şehit 3 yaralı

El Bab'da mayın temizleme faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Başbakan Yıldırım, 'Şehrin her tarafı delik deşik. El yapımı patlayıcılar var. Titizlik gösterilerek temizlik harekatı yapılıyor' dedi..


Tarih: 24.02.2017 13:09

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) yapılan açıklamaya göre, Suriye'nin El Bab şehrinde mayın temizleme faaliyeti yürütüldüğü sırada el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

 

Başbakan Binali Yıldırım, Cuma Namazı çıkışında gazetecilerin soruları üzerine, "El Bab birkaç gün önce tamamen kuşatıldı ve içeride temizlik harekatı yapılıyor. İki olay var. Biri El bab'ın kuzeybatısında bir kasaba... Burada bir intihar saldırısı, 27'si sivil, 6 ÖSO mensubu ilk belirlemelere göre... Yol kontrolü yapan askerlerimize yine bir saldırı var. 2 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı. Bu şehrin her tarafı delik deşik. El yapımı patlayıcılar var. Titizlik gösterilerek temizlik harekatı yapılıyor. Maalesef böyle kontrol dışı durumlar gelişebiliyor" diye konuştu. 


Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor