Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 19 Mart 2021

Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 19 Mart 2021

Cuma günü, (19 Mart 2021) müslümanların camilerde ibadet ettiği gündür. Sevdiklerinizin cuma gününü resimli ve hadisli cuma mesajları ile kutlayabilirsiniz. vantelgraf.com ekibi olarak sizler için en güzel ve en güncel cuma mesajlarını de


Tarih: 19.03.2021 09:00

Cuma mesajları ve sözlerini sizler için derledik. Müslümanlar için mübarek olan cuma gününde tüm dostlarınıza gönderebileceğiniz cuma mesajlarını haberimizden seçebilirsiniz. Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzakta olan ailenize ve dostlarınıza seçtiğiniz anlamlı, dualı, kısa ve yeni cuma mesajlarını göndererek dua ve dileklerinizi iletebilirsiniz. İşte resimli ve güzel cuma mesajları.

2021 Cuma mesajları. Resimli, yeni, anlamlı, ayetli, dualı ve kısa cuma mesajı arayanlar için en güzel seçenekleri derledik. Dua ve dileklerinizi tüm sevdiklerinize resimli ya da sözlü cuma mesajları ile iletmeniz çok kolay. Seçtiğiniz cuma mesajını ya da resmini WhatsApp, Facebook, Instagram gibi birçok alanda paylaşmanız mümkün. İşte 19 Mart 2021 en güzel cuma mesajları

2021 CUMA MESAJLARI RESİMLİ VE SÖZLÜ 

Rabbim sen insanları, hayvanları ve doğayı yarattın. Evreni bizlere hediye ettin. Bizim görevimiz de bunu korumaktır. Hayırlı cumalar.


* Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.


* Rabbimin sevdiği kullarından olursunuz inşallah. Mübarek Cuma gününde nurlar üzerinizde, dualarınız, namazlarınız kabul olsun. Hayırlı Cumalar...

* Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem. Diyen sevgilinin (sav) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı Hayırlı Cumalar.


* Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.


* “Allah’ım sen kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eyle… Hayırlı cumalar”


* “Kalp kırmayı bıraktığımız, birlik olduğumuz bir cuma günü olması dileğiyle”

* Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.


* Bugün Cuma... Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah.


* "Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum’a, 17) Cumamız mübarek olsun!


* Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler