Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 26 Mart 2021

Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 26 Mart 2021

Cuma günü, (26 Mart 2021) müslümanların camilerde ibadet ettiği gündür. Sevdiklerinizin cuma gününü resimli ve hadisli cuma mesajları ile kutlayabilirsiniz. vantelgraf.com ekibi olarak sizler için en güzel ve en güncel cuma mesajlarını de


Tarih: 26.03.2021 09:23

Cuma mesajları günün araştırılan konular arasında yer alıyor. Müslüman dünyası için önemli günler arasında yer alan cuma günü ibadetlerle geçiriliyor ve eller semaya yükselip dualar ediliyor. Cuma gününün gelmesiyle birlikte en güzel, resimli, anlamlı, dualı cuma mesajları araştırılmaya başlandı. İşte resimli, dualı, kısa ve uzun Cuma mesajları 2021...

Cuma mesajları ile ilgili araştırılmalar yapılmaya devam ediyor. İslam aleminin, yakınlarının cuma gününü kutlamak ve sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler en güzel cuma mesajlarını merak ediliyor. Resimli, dualı, anlamlı, kısa ve öz cuma mesajlarını sizler için derledik. İşte 2021 en yeni ve güzel cuma mesajları...

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun.


Umutsuz olma! Olmaz deme. Umutları var eden, sebepleri yaratan, olmazları olduran ALLAH var. O varsa herşey var. Hayırlı Cumalar...


Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. Cumanız mübarek olsun.


Şüphesiz benim namazım, ibâdetlerim, hayatım ve ölümüm âlemlerin Rabbi Allah içindir. (En'âm, 6/162) Hayırlı Nurlu Cumalar.


Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. Hayırlı Cumalar.

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.


Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar...


Ey benim güzel mevlam! Benim senden istediklerimi değil; senin bende görmek istediklerini yaşat bana. Hayırlı Cumalar!

İslam alemi için büyük öneme sahip olan bu günde herkesin cumasını kutlarım. Cumamız mübarek olsun , hayırlı cumalar...


Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.


Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar dilerim.


“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” Hayırlı cumalar | İnşirâh Sûresi, 5. Ayet


Cuma gününün huzuru ve bereketi üzerinize olsun. Hayırlı cumalar...


Allah'ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı cumalar.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler