Kocasinan'da Turgutreis Mahallesi'nin çehresi değişiyor

Kocasinan'da Turgutreis Mahallesi'nin çehresi değişiyor

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Turgutreis Mahallesi'ne kazandırılan Aile Sağlık Merkezi, sosyal tesis, parklar ve diğer hizmetlerden ötürü mutlu ve memnun olan vatandaşlar, yatırımlardan ötürü belediyeye teşekkür etti.


Tarih: 10.03.2021 11:40

KAYSERİ (İGFA) - Yapılan projelerle bölgenin çehresini değiştirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaşayanların hayatlarına değer katacak projelere imza attıklarını söyledi.

Kocasinan'ın Turgutreis Mahallesi’nde yapılan sosyal tesisi hızlı bir şekilde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, özellikle geleceğin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir Kocasinan bırakmak için parklara büyük önem verdiklerini söyledi. Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için park sayılarını artıracaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar'a mahalle sakinleri teşekkür etti.

Turgutreis sakinlerinden Meryem Kılıç, 40 yıldır mahallede ikamet ettiğini belirterek, özellikle sosyal tesisin hayatını değiştirdiğini söyledi. 30 yıldır mahalle sakini olan Mustafa Yaşar ise, "Yollarımız olsun mahallemizin temizliği olsun çok güzel bundan iyisi olmaz. Çocuklarımız için basketbol sahası ve oyun alanları gibi her şey mahallemizde var. Bir tek talebimiz var oda sosyal tesise faturalarımızı yatıracak ve maaşımızı çekecek bankamatik yerleştirilse çok güzel olur" diye konuştu .


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı