Malatya Arapgir'e İstanbul desteği

Malatya Arapgir'e İstanbul desteği

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Malatya'nın Arapgir ilçesinde gerçekleştirilecek Fotokamp’a destek olurken, İstanbul'da Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ise, Arapgir'de Avcılar'ın adını yaşatacak bir ese


Tarih: 16.03.2021 15:19

MALATYA (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Malatya Arapgir ilçesinde her yıl gerçekleştirilen ve ülke düzeyinde çok sayıda fotoğraf sanatçısının katıldığı Fotokamp’a sponsor oldu. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve beraberindeki CHP Malatya eski İl Başkanı Celal Berktaş ile Avcılar Belediyesi eski Belediye Meclis Üyesi Ali Oral, İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlere katılan Ali Oral’dan alınan bilgiye göre, Arapgir Belediye Başkanı  Haluk Cömertoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi 8-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Fotokamp’a ve Arapgir’e davet ettikleri öğrenildi. Arapgir heyeti, ziyaretlerde çalışmalarla ilgili destek sözü aldı. Başkan İmamoğlu, Fotokamp’a destek olunması konusunda  ilgili bölüme talimat verirken, Avcılar'da ise Arapgir’de Avcılar’ın adını yaşatacak bir çalışma yapma konusunda destek olacağı kaydedildi.

 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu