Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin trafiği rahatlayacak

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin trafiği rahatlayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Yeni Devlet Hastanesi) çevresinde yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması ve hastane giriş-çıkışlarında yaşanan sorunların çözümü noktasında yeni bir aksın aç


Tarih: 08.03.2021 13:26

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hastane çevresinde trafik yoğunluğunu azaltmak için Anayurt Bulvarı – Alpaslan Türkeş Bulvarı gibi yollarda yapılan çalışmaların yanında son olarak İstasyon Caddesi’nin de dört şeride çıkarılmasıyla birlikte hastane giriş ve çıkışlarında önemli bir rahatlama sağlandığını söyledi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin girişi ile hastane içi yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılan istişarelerde mutabakata vardıklarını kaydeden Başkan Gürkan, yaya vatandaşların hastaneye giriş ve çıkışlarında kullandıkları kaldırımların da oldukça dar ve kullanışsız olduğunu söyledi. Kaldırımların geniş ve kullanılır bir şekle getirilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Gürkan, "Yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında Anayurt Bulvarı’ndan gelen vatandaşlarımızın buraya intikal etmeleri noktasında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız gerekli çalışmaları yürütecekler. İnşallah yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında vatandaşlarımızın hastaneye erişim noktasında rahatlama sağlanacaktır. Çalışmalarımızın hastane personelimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi..

 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi