Malatyalı öğrencilerinden Başkan Gürkan'a ziyaret

Malatyalı öğrencilerinden Başkan Gürkan'a ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi semt konaklarındaki etüt ve eğitim programlarına devam eden bir grup öğrenci Turizm Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.


Tarih: 22.04.2021 16:21

MALATYA (İGFA)- 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası münasebetiyle Semt Konaklarında öğrenim gören 30 öğrenci için bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Radyo ve Gramofon Müzesi, Fotoğraf Müzesi, Buğday Müzesi ve Kültür Evini ziyaret edecek olan öğrenciler gezi öncesinde Başkan Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Özalper Semt Konağı öğrencileri Başkan Gürkan’a Malatya’nın turizmine ve çocuklara verdiği değerlerden dolayı teşekkür etti.

Çocukların kendilerini bugün ne kadar güzel yetiştirirse geleceğin emin ellerde olacağını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Çocuk olan kardeşlerimiz yarın bu şehri ve ülkeyi yönetecek. Hem kendilerine, hem ailelerine, hem milletimize, hem de insanlığımıza barış, huzur, sağlık ve yeni icatlar, keşifler yapılacağına inanıyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi