Savunma sanayisi Çorum’da hedef belirleyecek

Savunma sanayisi Çorum’da hedef belirleyecek

Türkiye’nin en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul, savunma, havacılık ve uzay sanayisinde yerli ve milli teknolojilerin Anadolu sanayisinde yaygınlaştırılması için sanayi buluşmaları düzenliyor.


Tarih: 21.06.2021 12:23

ÇORUM (İGFA) - Çorum sanayicilerini daha yüksek katma değerli ürünler üretmeye teşvik amacıyla Çorum sanayicilerinin, sektör liderlerinin ve bakanlıkların bir araya geleceği Çorum Savunma Sanayi Buluşması’nda düzenlenecek panellerle de sanayicilere yeni hedefler belirlenerek bir yol haritası çıkarılacak.

Millî Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede gibi isimlerin de katılacağı etkinlik TRT İzmir Radyosu program sunucusu Belma Şahaner’in sunumu ve Çorum Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaran Hıncal’ın açılış konuşmasıyla başlayacak, akabinde Saha İstanbul Genel Sekreteri İlhami Keleş etkinlik hakkında bilgiler verecek.

SAHA İstanbul ile Çorum Sanayi ve Ticaret Odası iş birliğiyle kamu ve sektörün önemli isimlerinin katılımıyla birlikte 23 Haziran 2021 Çarşamba günü Çorum Sanayi ve Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı