Sevgiliye Hediye: 5 adımda sevgililer günü nasıl kutlanır

Sevgiliye Hediye: 5 adımda sevgililer günü nasıl kutlanır

On yedi yüzyıldır kutlanılan bir gelenek olan 14 Şubat Sevgililer Günü gerçek anlamda insanlara ciddi gayret sarf ettiren bir gün.


Tarih: 05.02.2018 11:09

Çiftlerin baş başa, kırmızılara ve sevgiye bürünerek canı gönülden kutladıkları bu özel günde ufak bir sürprizi sevgiliye hediye etmek olmazsa olmaz bir adet. İşte baş kaşımalarınızı en aza indirmeyi hedefleyen sevgililer günü nasıl kutlanır kılavuzu.
 
Sevgililer Günü Kutlama Kılavuzu
 
1. Sevgiliye hediye edilen bu günün kaliteli olması şart
 
14 Şubat Sevgililer Günü’nde hediye hazırlamak için sevgililer günü nasıl kutlanılır kılavuzumuzun ilk şartı birlikte geçirilen vaktin kaliteli olması. Bu özel günde kalabalığa karışmaktan, grup halinde takılmaktan uzak durup ilişkinize vakit ayırın. Unutmayın sadece sevgilinizle ilgilenmeniz sevgiliye hediye edilebilecek en iyi armağandır. Ayrıca geçirdiğiniz vaktin kalitesini artıracaktır.
 
2. Her şeyi hazır almayın, ev yapımı bir kartpostal iş görecektir
 
Sevgililer gününde hediyesi hazırlamak adettendir. El emeği ise tadından yenmez. Bazen de bu hediyeyi hazır almamız gerekir. Tabi ki hazır alınacak hediyeler vardır. Örneğin bir tek taş pırlantayı kendimiz yapamayacağımıza göre bütçemizi evde gerçekleştiremeyeceğimiz hediyelere saklamalıyız. Ancak el emeğiyle sevgiliye hediye hazırlayacağımız zaman ilk adım mutlaka bir kartpostal olmalı. Olmazsa olmazdır. Özenle seçilmiş bir fotoğrafın altına da güzel ve eşsiz bir not yazıp köşesine de telif hakkı yazabilirsiniz. Ne dersiniz? Ufak esprilerden ve bu temel püf noktalarından geri durmayın.
 
3. Ruhunu mutlu etmekten başlayın, çikolatadan vazgeçmeyin
 
En çok görmezden gelinen noktalardan birisidir ki bu özel günün temelini atmadan hemen sevgiliye hediye verilir. Ancak çok ufak noktalara dikkat ederek vereceğiniz hediyenin etkisini kat kat yükseltebilirsiniz. Sonuçta sevgililer günü hediyesi hazırlamayı istiyorsak onun mutluluğunu istiyoruzdur değil mi? Ne yaparsanız yapın bu sürprizinizde mutlaka bir kutu çikolata bulundurun. Gönlünü fethetmek için önce midesini ve hormonlarını fethederek 1-0 önde başlayın. Kesinlikle dayanılmaz bir sürprizin temellerini atıyorsunuz şu an.
4. Gözleri de parlatmanız şart, en az 1 dal çiçek işinizi görür
 
14 Şubat Sevgililer Günü’nü ona adadık. Ardından sevgimizi dillendirdik. Sonrasında mutluluk hormonlarını uyandırdık. Sırada beklentilerini artırma kısmına geldik. Zaten çiçeklerin kadınların gönlünü fethettiğini biliyoruz. Bu yüzden sevgiliye hediye hazırlarken atlanmaması gereken püf noktalar arasına çiçeklerin gücü de giriyor. Belki bir demet çiçek fazla gelebilir. Ancak bir dal orkidenin yeri çok daha başkadır. Bu yüzden sevgiliye hediye demek aynı zamanda çiçek demektir. Bu bir dal çiçek sevgilinizin beklentisini artırarak asıl hediyenizden hissedeceği mutluluğu katlayacaktır. 
 
5. Size “Buldum, Buldum!” dedirtecek bir hediye şart
 
Eğer eşinize yada sevgilinize hediye alma temellerini attıysak şimdi tek ihtiyacımız size “Buldum Buldum!” dedirtecek bir fikir. Aslında biraz önce yazdığımız adımların hepsi bu fikrimizin etkisini Everest’e tırmandırmak içindi. Şimdi bütün bu adımları sağladıysak artık yaratıcı bir fikre gelebiliriz. İşte bu fikri edinmek içinde buldumbuldum.com sizi bekliyor. Sevgiliye hediye seçeneklerimiz sonsuz olduğu için karar vermek de oldukça zor oluyor. İşte bütün bu fikirleri bir arada görmek karşılaştırabildiğinizde karar vermenizi kolaylaştırabilecektir. Sevgilinizin ilgi alanlarına, hoşlandığı uğraşlara, sevdiği renge, daha önce yaşadığınız bir anıya uygun bir hediye bulmak için buldumbuldum.com gibi çok fazla seçeneğe sahip bir hediye denizi var. Sevgilinize özel hazırlanabilecek yüzlerce hediye seçeneği için ziyaret edin. Sonuç itibariyle şu ana kadar yaptığımız her şey herhangi bir sevgiliye hediye seçeneğiydi. Ancak eminiz ki sizin sevgiliniz daha güzellerini hak ediyor!

Abone Ol 

Van'da DEM Partili belediyeler intikam almakla uğraşıyor! Mezarlıklar harabeye döndü

Van'da saatler süren intihar girişimi! Bir süre sonra baygınlık geçirdi

Nesli tehlike altında! Van'da tedavisi sürüyor: Sağlığına kavuşuyor

Sağanak ve toz taşınımı uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

O eşyası da bulundu! Düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı anlar

Cem Yılmaz'dan büyük sürpriz! 20 yıl sonra sevenleriyle buluşacak

Van'da attan düşen hasta için ambulans helikopter havalandı