GÜNSEL'den burs ve iş imkanı!

GÜNSEL'den burs ve iş imkanı!

KKTC (İGFA) - KTC'nin milli ve yerli otomobili GÜNSEL, KKTC’de meslek liselerinde okuyan öğrencilere kendi ülkelerinde gelecek kurma olanağı sunmayı hedefleyen “Mesleğim Elimde” projesi için Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile proto


Tarih: 08.09.2021 14:24

KKTC (İGFA) - KTC'nin milli ve yerli otomobili GÜNSEL, KKTC’de meslek liselerinde okuyan öğrencilere kendi ülkelerinde gelecek kurma olanağı sunmayı hedefleyen “Mesleğim Elimde” projesi için Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile protokol imzaladı.

GÜNSEL bünyesinde faaliyet gösteren GÜNSEL Akademi tarafından başlatılan “Mesleğim Elimde” projesi ile meslek liselerinin Makina Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme ve Oto Elektrik bölümlerinde okuyan ve deneyim kazanmak isteyen son sınıf öğrencilerine burs, staj ve iş imkanı sağlanacak. 

Elektrikli otomotiv sanayisinin sadece ülkemizde değil bütün dünyada yeni meslekler yaratacağına vurgu yapanYakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, “Mesleğim Elimde projemiz ile meslek teknik liselerindeki öğrencilerimizi çağın yeni teknolojileriyle tanıştırarak onlara yeni ufuklar açmayı hedefliyoruz” ifadesini kullandı. Projenin hayata geçirilmesinde verdikleri destekten dolayı başta Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu olmak üzere, tüm bakanlık yetkililerine teşekkür eden Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, “Gençlerimizi, ülkemizin sanayisine ve gelişimine çok önemli katkılar sunacak bir donanıma kavuşturarak, tabiri caizse teknik bir ordu kurmak istiyoruz” ifadesini kullandı. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı