Gururumuz oldu, yüreğimizi kabarttı! Vanlı doktor, bakanlıkta görev aldı

Gururumuz oldu, yüreğimizi kabarttı! Vanlı doktor, bakanlıkta görev aldı

Pandemi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Turkovac aşısını yapan Vanlı doktor İhsan Ateş, bakanlıkta önemli bir görev aldı.


Tarih: 01.04.2023 03:16

Son dönemlerde Vanlı isimler siyasette ve bürokraside önemli alanlarda görev almaya devam ederken, Vanlı tıp doktoru Prof. Dr. İhsan Ateş’e de önemli bir görev verildi.

 

Tıp alanında son dönemlerde en çok konuşulan doktorlardan birisi olan ve Türkiye’nin pandemi sürecinde yakından tanıdığı Prof. Dr. İhsan Ateş, o süreçteki çalışmaları ve uyguladığı tedavilerle öne çıkmıştı.

 

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da doktorlarından olan Ateş, o dönem Erdoğan’a koronavirüs aşısını yapan isim olmuştu.

 

Başarılı kariyerini son olarak Ankara Şehir Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu olarak sürdüren Dr. Ateş, bugün önemli bir göreve atandı. Şehrivan’ın edindiği bilgilere göre Sağlık Bakanlığı’nda Sağlık hizmetleri genel müdürü olarak atandı.

 

Erdoğan’ın da yakından bildiği isimlerden birisi olan Dr. Ateş, Ankara Şehir Hastanesi’ndeki başarılı yöneticiliği ile de Ankara’da da kısa sürede önemli isimlerden birisi olmasını da sağlamıştı.


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Milli sporcuyu engerek yılanı ısırmıştı! Taburcu oldu

Wanda Nara sere serpe poz verdi! Beğeni yağmuruna tutuldu

Merakla beklenen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Irak'ın kuzeyine hava operasyonu! Çok sayıda PKK'lı terörist öldürüldü

Serdar yine konuştu: Boşandım dahi iyisi geldi

Devletin içinde yeni derin yapılanma! Nasıl başladı ve çökertildi? Olayın kronolojisi

Boru anahtarlı dehşet! Evine dönen koca, karısını başka adamla yakaladı