Hakkari'deki buzul kâbusunda hayatını kaybetmişti! Mehmet öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'de buluna Cilo Dağları'nda gezi için gittikleri bölgede buz kütlesinin çökmesiyle hayatını kaybeden Coğrafya Öğretmeni Mehmet Aydın, Şırnak'ta son yolculuğuna uğurlandı.


Tarih: 19.07.2023 11:23 Güncelleme: 19.07.2023 12:17

Bir grup dağcı arkadaşı ile birlikte Hakkari kent merkezi ile Yüksekova ilçesi arasında kalan bölgedeki buzullarda zaman geçirirken şelaleye yakın bir noktadaki buzullarda meydana gelen çökme nedeniyle kaybolan Şırnaklı Coğrafya Öğretmeni Mehmet Aydın ile Adalet Bakanlığında bilgi işlem memuru olarak çalışan Hakime Koç, arama kurtarma ekiplerinin iki günlük çalışması sonucu ölü bulundu. Cansız bedenleri buzulların arasından çıkarılan Hakime Koç’un cenazesi Kütahya’ya, Mehmet Aydın’ın cenazesi de Hakkari Belediyesine ait cenaze aracı ile Şırnak’ın Cizre ilçesine gönderildi.

 

mehmet aydın


Aydın’ın Cizre’deki yakınları Mem U Zin Camisi önünde gece geç saatlere kadar cenazenin gelmesini bekledi. İki çocuk babası Mehmet Aydın’ın cenazesi Mem U Zin Camisinde kılınan cenaze namazını müteakiben asri mezarlıkta dualar eşliğinde defnedildi.


Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu