Hasan Can Kaya'nın o esprisine tepki yağdı: Yargıya taşınıyor

Konuşanlar programında "Elazığ" ile ilgili espri yapan komedyen Hasan Can Kaya'ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Kaya'nın esprisi yargıya taşınıyor.


Tarih: 01.05.2023 13:21

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital medya platformu "Exxen"de yayınlanan komedi programı Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya, programdaki soruları ve laflarıyla sık sık gündeme geliyor. Konukları sahneye alan ve onlara sorular soran Kaya, geçtiğimiz bölümde konuğuna sorduğu "Ne mezunusun?" sorusuna aldığı cevaba verdiği tepkiyle yargılık oldu.

 

O ESPRİSİ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

 

Konuğun "Ne mezunusun?" sorusuna "Elazığ, Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum" cevabını vermesi üzerine Kaya'nın "Elazığ Bilgisayar Mühendisliği, bilgisayar yok ama. Bu çocukların abaküsü var ya, onla yapıyorlar. Elazığ bilgisayar haa" diyerek küçümseyici bir tavırda bulunmasına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Fırat Üniversitesi'nden tepki geldi.

 

"KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR"

 

Şerifoğulları, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkemizi uluslararası alanda temsil eden ve saygınlığı olan Fırat Üniversite’mize yönelik konuşmalarından dolayı Hasan Can Kaya’yı kınıyorum. Aziz şehrimizi ve Fırat Üniversite’mizi küçümsemek hiç kimsenin haddine değildir" ifadelerini kullanarak Kaya'dan özür beklediklerini belirti. Şerifoğulları aynı zamanda yaptığı paylaşımda "Bir medya platformunda yayınlanan programda üniversitemiz ve şehrimizle ilgili küçük düşürücü ifadelerde bulunan Hasan Can Kaya isimli sunucuyu kınıyor, şehrimizden ve üniversitemizden özür dilemesini bekliyoruz. Ayrıca ilgili kişiyle ilgili hukuki süreç de başlatılacaktır." diyerek konunun yargıya taşındığını da söyledi.


Anahtar Kelimeler: hasan can kaya magazin
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor