’Hayalleri Gerçekleştiren Gözlük’ projesinin tanıtımı yapıldı

’Hayalleri Gerçekleştiren Gözlük’ projesinin tanıtımı yapıldı

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Limak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından 'Hayalleri Gerçekleştiren Gözlük' projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Limak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Anı


Tarih: 23.05.2019 10:54

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Limak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından "Hayalleri Gerçekleştiren Gözlük" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Limak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Anıl Mestan ve Coğrafya Öğretmeni Yasin Emrah Metin tarafından öğrencilerin daha bilinçli meslek seçimini yapmalarını sağlamak ve meslekleri daha yakından tanımaları amacıyla "Hayalleri Gerçekleştiren Gözlük Projesi" geliştirildi. Şuhut Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılan tanıtım toplantısına Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve kurum amirleri katıldı.

Bu proje kapsamında çeşitli meslek çalışanları ile röportaj ve çekimlerini yapan öğretmenler Anıl Mestan ve Yasin Emrah Metin, öğrencilerin sanal gerçeklik gözlüğü yardımıyla videoları izleyerek hayallerindeki meslekler hakkında daha bilinçli olacağını ve merak edilecek sorulara yanıt bulabileceklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı