Hayırlı cumalar! Dualı, en güzel, anlamlı, çiçekli, farklı ve yeni cuma mesajları

Hayırlı cumalar! Dualı, en güzel, anlamlı, çiçekli, farklı ve yeni cuma mesajları

Resimli cuma mesajları ve sözleri. Anlamlı, ayetli, dualı, en güzel ve yeni cuma mesajları ile hayırlı cumalar mesajı gönder, tıkla paylaş...


Tarih: 19.05.2023 12:08 Güncelleme: 19.05.2023 11:35

Cuma mesajları ve sözleri, perşembe gününden İslam alemi tarafından aranan başlıklar arasında yer alıyor. Cuma gününün ilk saatlerinde birbirinden özel, değişik, en güzel cuma mesajı seçenekleri harıl harıl araştırılıyor. Eşe-dosta akrabaya ve tüm sevdiklerinize SMS olarak gönderilmek üzere ve Instagram, Facebook, Twitter'da gönderilmek için hazır…

 

cuma mesajları

 

DUALI, HADİSLİ CUMA MESAJLARI 19 MAYIS 


Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.



Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.



Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

 

cuma sözleri

 

Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar…
 


Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.



Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

 

en güzel cuma mesajları

 

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.



Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!



Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha… Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe’nde. Hayırlı cumalar dilerim.



Ey Benim Güzel Mevlam, Benim Senden istediklerimi Değil; Senin Bende Görmek İstediklerini Yaşat Bana. Amin! Hayırlı Cumalar.

 

anlamlı cuma sözleri

 

ANLAMLI, EN GÜZEL CUMA MESAJ SEÇENEKLERİ 


Rabbim! Beni de çağırdığın dostlarından eyle. En sevdiğine en sevgili eyle. Amin Hayırlı bir cuma dileklerimle.



Bol feyizli bol bereketli güzel bir Cuma dileklerimle… Hayırlı bereketli Cumalar.



Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinç ellerinize bulaşsın, güzellikler kirpiklerinizi ıslatsın inşaAllah. Cumanız mübarek olsun.



Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

 

en güncel cuma mesajları ve sözleri

 

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Hayırlı cumalar dilerim.



Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.



Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.



Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.


Anahtar Kelimeler: cuma mesajları cuma sözleri
Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Sağanak ve toz taşınımı uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

O eşyası da bulundu! Düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı anlar

Cem Yılmaz'dan büyük sürpriz! 20 yıl sonra sevenleriyle buluşacak

Van'da attan düşen hasta için ambulans helikopter havalandı

Derecik'te havalar ısındı, kuzu otu mesaisi başladı

İbrahim Reisi hayatını kaybetti! Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi

Kabine sonrası sözleri çok çarpıcı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa çağrısı