Hayırlı cumalar! En farklı, güncel, ayetli, hadisli ve anlamlı cuma mesajları

Hayırlı cumalar! En farklı, güncel, ayetli, hadisli ve anlamlı cuma mesajları

Cuma mesajları Ramazan'a özel 2023: Ramazan ayına özel, anlamlı, ayetli, dualı ve resimli Cuma mesajları ile sevdiklerinizin cumasını kutlayın.


Tarih: 31.03.2023 12:15

11 ayın sultanı Ramazan özel cuma sözleri, öne çıkan en güzel cuma mesajları arasında yer alacak. Ramazan ayının bolluk bereketin vurgulandığı dualı, hadisli ve ayetli cuma mesajları yine en çok tercih edilen cuma mesajlarından oldu. Küslerin barıştığı, sevgi ve kardeşlik ikliminin dört bir yana yayıldığı mübarek cuma gününde Ramazan'ın ikinci cumasına özel cuma günü kutlama mesajlarını sizler de yakınlarınıza gönderebilirsiniz. WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter ve SMS ile sevdiklerine perşembe günü cuma mesajlarını iletmeye başlayan Müslümanlar en güzel cuma mesajlarını tercih edecekler. Farklı ve yeni seçenek arıyorsanız, en şık, değişik, duygulu, resimli resimsiz cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz... İşte 31 Mart cuma günü için görsel fotoğraflı resimli anlamlı cuma mesajları...

 

cuma mesajları

 

RAMAZAN'A ÖZEL CUMA SÖZLERİ

 

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.



Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin.



Gönüller duada birleşince Cumalar güzelleşir. HAYIRLI CUMALAR…



Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Cumanız Mübarek Olsun.

 

cuma sözleri

 

DUALI CUMA MESAJLARI

 

Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et… Hayırlı nurlu cumalar….



Allah’ım hamd Sanadır. Salatın, övdüğün ve seçtiğin kulun ve Resulün Muhammed’e ve Onun pak aline, ashabına olsun. Bize bu büyük Cuma gününde alemlere rahmet olarak gönderdiğin Resulüne salat ve selam ederek, katından bağışlanma ve kurtuluş ümit etmeyi nasip et. Cumanız mübarek olsun.



"Dün geçti yarın da henüz gelmedi. Dün için yapacak bir şey yok. Yarına sağ çıkacağımız belli değil. Bugün Cuma kıymetini bil.."



Her şeyin en iyisine sahip olanlar değil, sahip olduklarının tadını çıkaranlar mutludur. Hayırlı cumalar.

 

cuma

 

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.



Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.
 


İmkanım yoktu deme, kendine doğruyu söyle; üşendim de, tembellik ettim de, yapmak içimden gelmedi de, hiç değilse yattım de. Ne dersen de ama imkanım yoktu deme… Unutma; İman en büyük imkandır. İmanı olanın, imkanı tükenmez. Hayırlı, nurlu cumalar. Cumamız mübarek olsun.



Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar. 



Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Sağanak ve toz taşınımı uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

O eşyası da bulundu! Düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı anlar

Cem Yılmaz'dan büyük sürpriz! 20 yıl sonra sevenleriyle buluşacak

Van'da attan düşen hasta için ambulans helikopter havalandı

Derecik'te havalar ısındı, kuzu otu mesaisi başladı

İbrahim Reisi hayatını kaybetti! Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi

Kabine sonrası sözleri çok çarpıcı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa çağrısı