Hayırlı cumalar! En güzel, güncel, ayetli ve resimli cuma mesajları

Hayırlı cumalar! En güzel, güncel, ayetli ve resimli cuma mesajları

Cuma mesajları depremle ilgili sözler ile Hz. Muhammed deprem sözleri. Anlamlı, en güzel, hadisli, dualı Cuma mesajları kısa ve öz resimsiz resimli seçenekleriyle burada. Cuma deprem mesajları...


Tarih: 10.02.2023 12:14

Cuma mesajları depremle ilgili sözler ile Hz. Muhammed deprem sözleri 10 Şubat bugün cuma namazını kılacak vatandaşlar ile cuma günü için hayırlı olsun paylaşımları yapmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Müminler Cuma gününü ibadetlerle geçirirken yakınlarını cumaya çağırmak, sosyal medya hesapları üzerinden Cuma paylaşımı yapmak için arama motorlarına yöneldi ve Ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri araştırmasına hız verdi. Bu hafta kılınacak namazlarda edilecek dualar depremzedelere gidecek. Biz de Cuma mesajları depremle ilgili sözler ile Hz. Muhammed deprem sözlerini sizler için derledik. İşte Anlamlı, en güzel, hadisli, dualı Cuma mesajları kısa ve öz resimsiz resimli seçenekleriyle burada!


 

Cuma mesajları depremle ilgili sözler


 

Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel'Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun. Allah depremzedelerle beraber olsun, onların yar ve yardımcısı olsun.


 

Allah'ım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun. Sana el açanların yanında oldu, kış şartlarında sen depremzedelerin yardımcısı ol.


 

Amel defterimize en güzel amellerin ve hayırların yazılacağı bir gün olması dileğiyle. Selam ve Dua ile Hayırlı Nurlu Cumalar.


 

Allah'ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı Cumalar.


 

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar. Ya Rabbi! Sana sığındım. Ne varsa Senin hükmüne bıraktım. Sen en iyisi bilirsin. Bu dar günde elini 10 ilimizden çekme. Hayırlı cumalar.

 

cuma mesajları

 

Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız bol, desteğiniz 10 ilimizde olsun! Hayırlı Cumalar…



Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar...



Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümmetine nasip eylesin İnşaIIah. Amin ve hayırlı cumalar. Melekler daima duacınız olsun... Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun...



Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun... Cumanız mübarek olsun, deprem bölgesi aydınlığa kavuşsun.

 

cuma sözleri

 

"Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir."(A'raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.İki hayatı imha eden küfr-ü mutlaktan kurtarmak, bu zamanda pek çok ehemmiyetlidir. Bir parça meşakkat olsa da, şevk ve şükür ve sabırla karşılamalı. Hayırlı Nurlu Cumalar. Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim depremdeki yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun! Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et, depremzedelere yardım et… Hayırlı nurlu cumalar…Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Depremzedelerimize yardım eyle. HAYIRLI CUMALAR…" O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah'a şirk koşmayın. (Bakara -22.)" CUMA GÜNÜNÜZ BİN MUBAREK OLSUN.

 

cuma

 

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun, duan deprem bölgesindekilerin üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.



Hz. Peygamber, Cuma günü hakkında, "Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün Cuma günüdür. Çünkü Hz. Âdem o gün yaratıldı, o gün Cennete girdi ve o gün Cennetten çıkarıldı." buyurmuştur (Müslim, Cum'a, 18).Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.



Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme… Sen depremdeki vatandaşlarımıza yardım et. Hayırlı cumalar…


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Sağanak ve toz taşınımı uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

O eşyası da bulundu! Düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı anlar

Cem Yılmaz'dan büyük sürpriz! 20 yıl sonra sevenleriyle buluşacak

Van'da attan düşen hasta için ambulans helikopter havalandı

Derecik'te havalar ısındı, kuzu otu mesaisi başladı

İbrahim Reisi hayatını kaybetti! Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi

Kabine sonrası sözleri çok çarpıcı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa çağrısı