Hayırlı cumalar! Resimli, en yeni farklı ve güzel cuma mesajları

Hayırlı cumalar! Resimli, en yeni farklı ve güzel cuma mesajları

Resimli cuma mesajları 22 Eylül 2023 tıkla gönder... En güzel, kısa, uzun, hadisli, ayetli Cuma mesajları 2023 ve sözleri ile sevdiklerine Hayırlı Cumalar mesajı gönder...


Tarih: 22.09.2023 12:04 Güncelleme: 22.09.2023 12:04

Hayırlı cumalar! İslam aleminin her hafta heyecanla beklediği cuma günü geldi ve dualı, en güzel dilekli cuma mesajları da eş-dostla paylaşılmak üzere aranıyor. Cuma namazını idrak edecek cemaat öncelikle yakınlarının, sevdiklerinin cumasını tebrik ediyor. Özel, uzun, kısa ve şık cuma mesajları...

 

cuma

 

EN GÜZEL, RESİMLİ, ŞIK VE DUALI CUMA MESAJLARI

 

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.



Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar.



Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar…

 

mesaj

 

Bu mübarek cuma gününün tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum…



Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin..Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah.



Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar…

 

cuma mesajları

 

Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.



‘Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. (Secde, 17).



Resulullah (s.a.v.) buyuruyor ki; ‘Kime dua kapısı açılmış ise ona rahmet kapıları açılmış demektir.’ (Tirmizi, Daavât 112)

 

cuma sözleri

 

Bunlar, Allah’a ve Ahiret gününe inanırlar, kötülükten menederler ve hayr’larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir. (Al-i İmran Suresi 3/114)



Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. en güzel günün cuma bayramın olsun.



Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah Cumanızı kabul ve mübarek eylesin…


Anahtar Kelimeler: cuma mesajları cuma sözleri
Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Sağanak ve toz taşınımı uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

O eşyası da bulundu! Düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı anlar

Cem Yılmaz'dan büyük sürpriz! 20 yıl sonra sevenleriyle buluşacak

Van'da attan düşen hasta için ambulans helikopter havalandı

Derecik'te havalar ısındı, kuzu otu mesaisi başladı

İbrahim Reisi hayatını kaybetti! Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi

Kabine sonrası sözleri çok çarpıcı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa çağrısı