Hayırlı cumalar! Resimli, yeni, anlamlı ve en güzel cuma mesajları

Hayırlı cumalar! Resimli, yeni, anlamlı ve en güzel cuma mesajları

Hem bayram hem Cuma mesajı, Ramazan Bayramı mesajları. Whatsapp'tan toplu mesaj gönderme: Sevgiliye, uzun kısa, duygulu, dualı, ayetli Ramazan Bayramı mesajları...


Tarih: 21.04.2023 12:09

Bayram mesajları ve Cuma mesajları 2023 yılında da yoğun ilgi görüyor. Resimli, yeni, en güzel Ramazan Bayramı mesajları ve sözleri araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre yılın ilk dini bayramı 21 Nisan’da başlayıp 23 Nisan’da sona erecek. Küslerin barıştığı, sevenlerin sevdikleriyle buluştuğu bayramın gelmesi ile beraber Ramazan Bayramı mesajları araştırılmaya başlandı. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz, sosyal medya hesaplarınızda paylaşabileceğiniz en güzel, resimli, yeni Ramazan Bayramı mesajları

 

BAYRAM MESAJLARI VE CUMA MESAJLARI

 

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız ve Cumanız mübarek olsun.

 

ramazan bayramı mesajları

 

Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.


Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

 

bayram mesajları

 

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız ve Cumanız mübarek olsun.

 

cuma mesajları

 

Ramazan ayının bereketi ve huzuru, hayatınızın her anında size eşlik etsin. Sevdiklerinizle birlikte mutlulukla dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun!

 

bayram ve cuma mesajları

 

Ramazan ayının sonunda geldi bayram, kalplerinizdeki sevgi ve şefkat hiç eksilmesin. Sevdiklerinizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağınız güzel bir bayram dilerim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun!


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Sağanak ve toz taşınımı uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

O eşyası da bulundu! Düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı anlar

Cem Yılmaz'dan büyük sürpriz! 20 yıl sonra sevenleriyle buluşacak

Van'da attan düşen hasta için ambulans helikopter havalandı

Derecik'te havalar ısındı, kuzu otu mesaisi başladı

İbrahim Reisi hayatını kaybetti! Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi

Kabine sonrası sözleri çok çarpıcı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa çağrısı