Hayırlı cumalar! Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en farklı ve güncel cuma mesajları

Hayırlı cumalar! Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en farklı ve güncel cuma mesajları

Cuma mesajları ve sözleri (Yeni-farklı) 16 Haziran 2023. Resimli, uzun, kısa, anlamlı, dualı, en güzel Cuma mesajları ile Hayırlı Cumalar... Sevdiklerinize görselli, hadisli, ayetli cuma mesajı ve sözleri gönderin.


Tarih: 16.06.2023 12:12

Hayırlı Cumalar! İslam alemi; her cuma dualı, ayetli, hadisli cuma günü mesajlarını sevdiklerine, akraba ve eşine, dostuna göndererek mübarek cumasını tebrik ediyor. Ellerin semaya açıldığı bu özel günde, birbirinden anlamlı ve farklı, resimli cuma akşamı mesaj seçenekleri öne çıkıyor. Müslüman dünyası, camilerde idrak ettiği cuma namazı öncesinde uzun ve kısa yazılı, resimli cuma mesajı alternatiflerini paylaşıyor! İşte, 16 Haziran cuma mesajları...

 

 

Mübarek cuma günü, cemaat sevdiklerine, arkadaşlarına, akrabalarına hadisli, ayetli ve dualı cuma mesajlarını iletiyor. Cuma günü kutlama mesajları ve sözleri aynı zamanda sosyal medyada paylaşılıyor. Özel, yeni ve farklı cuma mesaj alternatifleri haberimizde...

 

 

CUMA MESAJLARI RESİMLİ, EN GÜZEL VE ANLAMLI 


Rabbim; bizi bugün de dua edenlerden, her daim şükredenlerden ve sevmeyi bilenlerden eyle. Allah ( Celle Celalühü ) Cumamızı kabul ve mübarek eylesin



En karanlık anlarda sıcacık bir tebessüm ile aydınlatın dünyanızı Bu mübarek cuma gününde hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim.



Bütün işleriniz rast gitsin. Allah’ım hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin. Cumanız mübarek ömrünüz çok bereketli olsun.

 

 

Şikayet edenlerden değil de şükredenlerden olmak dileğiyle… Hayırlı Cumalar. Cumanız mübarek olsun.



Cumalar umuttur yarınlara, Dualarla, hayırlara vesile olsun. Cumamız Mübarek Olsun.



Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Hayırlı cumalar dilerim.

 

 

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.



Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah Cumanızı kabul ve mübarek eylesin…



Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.

 

 

Ey Rabbim istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; dualarla beklediğimiz hayırlara ulaştırmanı diliyorum… Hayırlı cumalar…



Rabbim bu güzel günde, dilimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı cumalar.



Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

 

 

Ey Benim Güzel Mevlam, Benim Senden istediklerimi Değil; Senin Bende Görmek İstediklerini Yaşat Bana. Amin! Hayırlı Cumalar.



Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.



Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

 

 

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.



Allahım, bizi, dinde yalnız sana ihlasla ibadet eden haniflerden kıl! Yönümüzü Yanlış bildiklerimizden Hakka tevcih eyle! Hayırlı Cumalar.



Duanızda, inancınızda samimiyet varsa Dertler samimi olup gitmeye niyet ederler. Hayırlı Cumalar.



Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

 

 

 

İki hayatı imha eden küfr-ü mutlaktan kurtarmak, bu zamanda pek çok ehemmiyetlidir. Bir parça meşakkat olsa da, şevk ve şükür ve sabırla karşılamalı. Hayırlı Cumalar…



Her "cuma" bir huzur her sabah bir umuttur! Huzurunuz ve umudunuz daim dualarınız kabul olsun Hayırlı Cumalar.



Büyük günahlardan kaçınıldığı sürece, beş vakit namaz ile iki cuma ve iki ramazan, aralarında geçen günahlara keffaret olur. (Müslim, Tahâret 16)



Ya Rab… Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver… Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı Cumalar.



Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cuma 17, 18)


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Boru anahtarlı dehşet! Evine dönen koca, karısını başka adamla yakaladı

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

İşçi çıkarıp borç yükünü dilden düşürmeyen Abdullah Zeydan, makam aracı saltanatı yaşıyor

Van dahil 13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı suç örgütü çökertildi

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var