Hayırlı cumalar! Sevdiklerinize güzel sözler söyleyin: En yeni cuma mesajları

Hayırlı cumalar! Sevdiklerinize güzel sözler söyleyin: En yeni cuma mesajları

Yılın son cuması için en yeni cuma mesajları resimli 2023... Anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile sevdiklerinizin cuma gününü kutlayın.


Tarih: 29.12.2023 12:13

Cuma mesajları ve sözleri bu özel günde araştırılmaya başlandı. Sevdiklerine cuma tebrik mesajı göndermek isteyenler anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile günü taçlandıracaklar. İslam dininde önemli bir yere sahip olan cuma gününde Müslümanlar birbirlerinin cuma günlerini kutlayarak gönül almak istiyor. Sevdiklerine cuma kutlama mesajları göndermek için "En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri''ni sizler için bir araya getirdik. Faziletli günlerin başında gelen Cuma günü perşembe gecesinden itibaren başlıyor. Bu günün diğer günlerden ayırılmasının nedeni af ve mağfiret kapısının aralandığı, Müslümanların ehemmiyet gösterdiği ve Cuma namazı ile taçlanan bir gün olmasıdır. Bu özel günde yapılan ibadetler daha faziletli, edilen dualar ise kabul olmaya daha yakındır. Din kardeşini hatırlamak ve gönlünü almak için Cuma mesajları göndermek isteyenler için birbirinden güzel ve anlamlı resimli Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte hayırlı cumalar tebrik mesajları ve görselleri...

 

cuma mesajları

 

Cuma mesajları bugün ve yarın birçok kişi tarafından sevdikleri kişilere gönderilmek için araştırılıyor. Öğle namazıyla birlikte Cuma namazlarını da kılacak olan Müslümanlar, şimdiden tebrik mesajlarını göndermeye başladı. Sevdiklerinin gönlünü almanın en güzel yollarından birisi de sevdiklerine mesaj yoluyla Cuma mesajı göndermek olabilir. İşte WhatsApp, Instagram ve Facebook için yeni, resimli, ayetli ve dualı Cuma mesajları…

 

cuma sözleri

 

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

 

Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.

 

Ya Rabbim! Bu mübarek cuma günün yüzüsuyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

 

 

cuma

 

"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen"sin." (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile … Hayırlı Cumalarr Dua ie…

 

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

 

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur"an-ı Kerim"i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar

 

mesaj

 

Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin.

 

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

 

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır. Eller Allah'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir. Aklımda yüreğimde ve duamdasınız.

 

sözleri

 

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

 

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

 

Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çoksa Salavat u Selam getiriniz. Zira sizisin Salat u Selamlarınız bana sunulur. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumlar!

 

mesajları

 

 

Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.

 

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.

 

cuma günü

 

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

 

"Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl." Amin! Hayırlı cumalar.

 

Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman, bu saate isabet ederek hayırlı bir şey isterse Allah ona istediğini verir. (Müslim, Cuma, 15) Hayırlı Cumalar.

 

Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Ra’d,13/28. Hayırlı Cumalar.


Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor