Hayırlı cumalar! Sevdiklerinizin bu güzel gününü en güncel cuma mesajlarıyla kutlayın

Hayırlı cumalar! Sevdiklerinizin bu güzel gününü en güncel cuma mesajlarıyla kutlayın

En yeni cuma mesajları ve dini sözleri 2023; Hadisli, dualı, ayetli Hayırlı Cumalar görselleri ile Ramazana özel resimli Cuma mesajı derlemesi...


Tarih: 07.04.2023 12:13

Cuma mesajları resimli 2023 derlemesi bu hafta da gündemdeki yerini aldı. Ramazan dolayısıyla 'İhsan Bilinci: Kulluğun Zirvesi' konusuyla camilerde okunacak hutbe paylaşılırken İslam alemi için bayram niteliğindeki bu özel günde ibadet planları da çıkarıldı. Müslümanlar sevdiklerine; hadisli, dualı, ayetli Cuma mesajı göndermek için araştırmalara başladı. Cuma gecesi mesajları ve dini sözleri gündemdeki yerini aldı. 7 Nisan Hayırlı Cumalar görselleri ve mesajları...

 

cuma mesajları

 

EN GÜNCEL CUMA MESAJLARI

 

Ey Rabbim… Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…

 

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar dilerim.

 

cuma sözleri

 

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

 

Rabbim sen unutan kullarından etme bizi, dara düşünce hatırlayan kullardan etme bizi yüce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi. Cumanız mübarek olsun.

 

cuma

 

RESİMLİ CUMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

 

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun. Amin! Hayırlı Cumalar dilerim.

 

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

 

Allah'ım azabından rızana, affına, senden yine sana sığınıyorum. Sen kendini yücelttiğin gibi ben seni yüceltemem. Allah'ım doğu ile batıyı birbirinden uzak tuttuğun gibi bizi de günahlardan uzak tut. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

 

mesaj

 

Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.

 

Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

 

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günkü dualarınız kabul olsun cumanız mübarek olsun.


Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor