Hayırlı kandiller! Sevdiklerinizin Miraç Kandili

Hayırlı kandiller! Sevdiklerinizin Miraç Kandili'ni bu mesaj ve sözlerle kutlayın

Yepyeni Miraç Kandili mesajları 2024... Hayırlı kandiller mesajları için resimli, dualı, ayetli, hadisli kandil mesajları ve sözleri.


Tarih: 06.02.2024 19:11 Güncelleme: 06.02.2024 19:18

Miraç Kandili 6 Şubat Salı günü idrak edilecek. Miraç Kandili için arkadaşlarına, sevdiklerine, uzakta oldukları aile fertlerine anlamlı, resimli SMS göndermek isteyen vatandaşlar Miraç Kandili mesajları için en yeni, ve en farklı seçenekleri arayışlarını sürdürüyor. İşte Miraç Kandili mesajları için en güzel, resimli, en farklı, hadisli, ayetli Kandil mesajları ve sözleri...

 

miraç kandili

 

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI 2024

 

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

 

Bu özel gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun… Miraç kandiliniz mübarek olsun.

 

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

 

kandil

 

Ey rabbim bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet dünyasından bir damlada olsa nasiplenmeyi kısmet eyle…
 

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.
 

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Kandiliniz mübarek olsun.

 

miraç kandili sözleri

 

Yeryüzündeki tüm hastaların şifa, hastalıkların son bulması ümidiyle dua edelim. Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.
 

Bu yalan dünyanın cazibesine yenik düştük. Esiri olduk ama adını kalbimize yazdığımız kardeşlerimizi hiç mi hiç unutmadık. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
 

Allah'ım! Seçtiğin Peygamberinin hürmetine, bizi, anne ve babamızı Cehennem ateşinden koru. Bizi iyilerle beraber Cennete koy, Duâmızı kabul buyur. Âmin! Hayırlı Kandiller.

 

miraç kandili mesajları

 

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Miraç Kandiliniz mübarek olsun.
 

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.
 

Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

 

sözleri

 

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
 

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
 

Bu gece Yürekler tüm müslümanlar için atsın. Hep beraber ellerimizi semaya açıp dua edelim. Miraç Gecemiz Mübarek olsun.


Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor