Işık ve Gümüştaş ailelerinin görkemli nişan töreni yoğun katılım

Işık ve Gümüştaş ailelerinin görkemli nişan töreni yoğun katılım

Gevdan Aşiretinin Kanaat önderi Şehmus Işık'ın yiğenin nişan merasimine gelen misafirlere yakın ilgi ve alaka gösterdiği gözlenirken görkemli Nişan töreninde şarkılar eşliğinde halaylar çekildi.


Tarih: 05.10.2023 17:08

Türkçe ve Kürtçe şarkılarla halayların çekildiği nişan töreninde konuşan Damadın Babası Burhan Işık; Dün akşam gerçekleştirilen nişan tören ile nişanlanan Damat  Erhan Işık ve Gelin Bahar Gümüştaş çiftinin merasimine yurt içi ve yurt dışından binlerce kişi katıldı. Türkiye'nin farklı illerinin yanı sıra İran ve Irak'tan katılımın sağlandığı düğünde aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK temsilcileri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri de yer aldı.

 

Aşiretin iki gencinin en mutlu gününde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Gevdan aşireti lideri Damadın amcası Şehmus Işık "Çok güzel bir kalabalık var.Gevdan aşiretinin sevilen iki ailesi olan yeğenim ve Gümüştaş ailelerinin gençleri, bugün nişan töreniyle uzun bir birlikteliğe başlayacaklar. Şimdiden her ikisini canı gönülden kutluyorum" dedi.

 

Düğüne yurt içi ve yurt dışından binlerce kişinin katılım sağladığını ifade eden Damadın amcası Şehmus Işık, "Nişan törenine Türkiye'nin birçok ilinden, İran'dan, Irak'tan ve farklı ülkelerden katılım sağladı. Ben yurt dışından gelen dostlarımız başta olmak üzere nişana katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Sevdiği kızla evlenmenin mutluluğunu yaşadığını belirten damat Erhan Işık ise bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Halayların çekildiği ve ikramların yapıldığı tören, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü

Van'da kaçak inci kefali avlayan 4 kişiye 85 bin 394 lira ceza kesildi

Çocukların dedikodu kavgası! 16 yaşındaki akranını vurdu

Taha Duymaz ve iki kardeşi depremde hayatını kaybetti! Acılı annenin buruk günü

Yabancıların sağlık giderleri ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama var