Öğrencilerden Mehmetçik için ‘Selam olsun şanlı ordumuza’ temalı ‘Vatan’ koreografisi

Öğrencilerden Mehmetçik için ‘Selam olsun şanlı ordumuza’ temalı ‘Vatan’ koreografisi

Isparta’nin Gelendost İlçesinde Eğitim - Öğretim Gören Ortaokul Öğrencileri, Okul Bahçesinde Bedenleriyle Yazdıkları Türk Bayraklı ‘vatan’ Mesajıyla, Fırat’ın Doğusunda Türk Silahlı Kuvvetleri (tsk) Tarafından Yürütülen Bar


Tarih: 16.10.2019 10:00

Isparta’nın Gelendost ilçesinde eğitim-öğretim gören ortaokul öğrencileri, okul bahçesinde bedenleriyle yazdıkları Türk Bayraklı ‘Vatan’ mesajıyla, Fırat’ın doğusunda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı’nı yürüten Mehmetçik’e selam gönderdiler.

Gelendost ilçesindeki Şehit Erhan Çakmaklı Ortaokulu öğrencileri tarafından, okul bahçesinde Türk Bayrağı eşliğinde, ‘Selam olsun şanlı ordumuza’ temalı ‘Vatan’ koreografisi gerçekleştirildi.

Okuldaki öğretmenlerinin önderliğinde bir araya gelen çok sayıda öğrenci, “Vatanımızın ve bayrağımızın yorulmaz bekçileri olan güvenlik güçlerinin yanındayız. Biz 7’den 70’e Türkiye’yiz. Eğitim ordusunun neferleri olarak, ordumuzun ve devletimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz” mesajı verdiler.

Ortaokulda yapılan etkinlik ile Mehmetçik’e selam gönderilmesinin yanı sıra, öğrenciler arasındaki milli birlik duygusu ile vatan sevgisini aşılamanın da amaçlandığı kaydedildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler