Antalyalı hayırsever Eyüpsultan’ın güvercinlerini unutmadı

Antalyalı hayırsever Eyüpsultan’ın güvercinlerini unutmadı

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NE BİR KOLİ KENDİ MAHSULÜ OLAN BUĞDAY VE BİR MEKTUP GÖNDEREN GÖNDEREN ANTALYALI HAYIRSEVER MEHMET URAL, MEKTUBUNDA “SİZE BURDUR’DAKİ KENDİ TARLAMDA YETİŞEN BUĞDAYLARI GÖNDERİYORUM. SİZL


Tarih: 02.04.2020 13:35

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bir koli kendi mahsulü olan buğday ve bir mektup gönderen gönderen Antalyalı hayırsever Mehmet Ural, mektubunda “Size Burdur’daki kendi tarlamda yetişen buğdayları gönderiyorum. Sizlerden ricam Eyüpsultan’daki güvercinlere bu buğdayları verirseniz çok sevinirim. Görevinizde başarılar dilerim. Allah’a emanet olun, saygı ve saygılarımla” dedi.

Mehmet Ural’ın bu isteği Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından anında yerine getirildi ve Eyüpsultan Meydanı’nda bulunan güvercinlere Ural’ın gönderdiği buğdaylar dağıtıldı. Korona virüs nedeniyle insanların sokağa çıkamayacağını düşündüğü için, elindeki buğdaydan göndermek istediğini dile getiren Mehmet Ural “Eyüpsultan’a daha önce birkaç kez geldim. Eyüpsultan’daki güvercinler aklıma geldi. İnsanlar sokağa çıkamadığı için şimdi o güvercinlere yem atan yoktur diye düşünüp, kendimce faydalı bir iş yapmak istedim” açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı