İzmir Karabağlar'da okullarda temizlik

İzmir Karabağlar'da okullarda temizlik

İZMİR (İGFA) - İzmir'in Karabağlar ilçesinde çok sayıda okulda yürüttüğü bakım, onarım, badana çalışmalarının yanı sıra büyük çaplı onarıma ihtiyaç duyan eğitim kurumları için yapım ihalesi de gerçekleştirdi. Bu sayede fi


Tarih: 07.09.2021 09:34

İZMİR (İGFA) - İzmir'in Karabağlar ilçesinde çok sayıda okulda yürüttüğü bakım, onarım, badana çalışmalarının yanı sıra büyük çaplı onarıma ihtiyaç duyan eğitim kurumları için yapım ihalesi de gerçekleştirdi. Bu sayede fiziki sorunlar giderilerek öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almalarına katkı sunulacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, geleceğimizin teminatı olan çocukların iyi bir eğitim alması için kimin görev alanına girdiğine bakmadan eğitimi desteklemeye çalıştıklarını söyledi. Bunun için liseye ve üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz eğitim veren Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nden (KARBEM) “Eğitim Kart” uygulamasına kadar bir çok çalışma yürüttüklerini hatırlatarak, “Eğitim bizim öncelikli konularının başında geliyor. Bu nedenle tüm gücümüzle çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de okullarımızın temizliğinden öğrencilerimize kırtasiye desteğine kadar farklı çalışmalarla eğitimi desteklemeye devam edeceğiz. Dün başlayan yüzyüze eğitim dönemiyle yeniden okullarına kavuşan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum